Inspiratiebijeenkomst 17 mei 2017 – Executieve Functies

By: | Tags: | Comments: 0

Op 17 mei 2017 organiseren we een inhoudelijke bijeenkomst over executieve functies. Trainer Dick Verwij vertelt ond over het belang van het ontwikkelen van deze vaardigheden. De bijeenkomst start om 16.00 uur en tot 17.30 gaan we inhoudelijk aan de slag met deze vaardigheden. We onderbreken het programma om 17.30 met soep en een broodje. Vanaf +/- 18.00 willen we graag met jullie in dialoog over het project Lelystad Hoogbegaafd. Wat zijn de doelstellingen? Hoe is het project opgebouwd et cetera.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van de Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland Veluwe, Meentweg 14, 8200 AP Lelystad. In verband met de catering willen we je vraag aan te melden via info@lelystadhoogbegaafd.nl.

Executieve functies:
In dit college leer je hoe het komt dat hoogbegaafde kinderen vaak zwakke executieve functies hebben, en vooral wat je er samen met het kind aan zou kunnen doen.