Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Start aankomend schooljaar

By: | Tags: | Comments: 0

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen via Digidoor. Op de achtergrond wordt er hard gewerkt om locaties te vinden, zodat het project verdeeld over Lelystad van start kan gaan. Zoals het nu lijkt starten we met drie groepen (groep 5,6 en 7) in 2017-2018.