Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Uitnodiging informatieavond 4 december

By: | Tags: | Comments: 0

Op maandag 4 december organiseren we een informatieavond voor leerkrachten en ouders die betrokken en nieuwsgierig zijn naar de pilot Lelystad Hoogbegaafd. U bent van harte welkom op 4 december om 19.30 aan de Meentweg 14 (kantoor SKO). Indien u van plan bent om te komen, wilt u zich dan aanmelden? (info@lelystadhoogbegaafd.nl).

ED08112017LHB uitnodiging