18

apr, 2017

Inspiratiebijeenkomst 7 juni 2017 – Mindset

By: | Tags: | Comments: 0

Op 17 mei 2017 organiseren we een inhoudelijke bijeenkomst over mindset. Trainer Heleen Lordes vertelt ons over het belang van het ontwikkelen van de Mindset. De bijeenkomst start om 16.00 uur en tot 17.30 gaan we inhoudelijk aan de slag met deze vaardigheden. We onderbreken het programma om 17.30 met soep en een broodje. Vanaf +/- 18.00 willen we graag met jullie in dialoog over het project Lelystad Hoogbegaafd. Wat zijn de doelstellingen? Hoe is het project opgebouwd et cetera.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van de Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland Veluwe, Meentweg 14, 8200 AP Lelystad. In verband met de catering willen we je vraag aan te melden via info@lelystadhoogbegaafd.nl.

Mindset
De term ‘mindset’ staat voor de manier waarop kinderen (en volwassenen!) denken over hun intelligentie, talenten en kwaliteiten. Prof. Carol Dweck ontdekte dat een vaste mindset de ontwikkeling belemmert, terwijl een groeimindset zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een passie voor leren.