Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

leerlingen toegelaten LHB

By: | Tags: | Comments: 0

Op 11 juli zijn de aanmeldingen, middels Digidoor, verwerkt. De toeleverende scholen hebben op 12 juli een mail ontvangen, met informatie over welke leerlingen wel of niet zijn toegelaten. Op dit moment hebben 45 leerlingen die mee gaan doen aan het project LHB. Dat betekent dat we drie groepen formeren. Meer informatie over de locatie’s, lesdag en lesinhoud volgt z.s.m. Het is de bedoeling dat er gestart gaat worden in de week van 25 september. We houden u op de hoogte! Voor nu alvast een fijne vakante gewenst.