Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Info Pilotproject Lelystad Hoogbegaafd

By: | Tags: | Comments: 0

Beste ouders/verzorgers,

Graag willen wij u kort nader informeren over de voortgang van de pilot Lelystad Hoogbegaafd op locatie Schakel in de Botter. Wij menen hier goed aan te doen, omdat wij u tijdens de informatieavond van 4 december jl. niet goed hebben kunnen bedienen en omdat er inmiddels wat meer duidelijkheid gegeven kan worden m.b.t. het vervolg.

171207-Info Pilotproject Lelystad Hoogbegaafd